Εκδρομές

Επιλογή ταξιδιωτικού πρακτορείου στη διδακτική επίσκεψη της 28 Μαϊου 2013

 

 Προσφορές για την εκδρομή:

1) Ierapetra express

2) Kaldi Tours

3) South Crete Tours

4) ΚΤΕΛ

 

Πρακτικό σχολείου για την επιλογή της συμφέρουσας προσφοράς

 

Συμφωνητικό με το ταξιδιωτικό πρακτορείο με την συμφέρουσα προσφορά

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ανακοινώνει ότι οι μαθητές του προτίθενται να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική εκδρομή στην Κριτσά και στον Κρούστα Λασιθίου.

Προβλέπεται αναχώρηση από το ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας την Τρίτη 28-5-2013 στις 9.00 π.μ. και επιστροφή στην Ιεράπετρα στις 5.00 μ.μ. Στην εκδρομή θα συμμετέχει και το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας. Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων μαθητών 25. Συνοδοί εκπαιδευτικοί και γονείς 15. Συνολικά 40 άτομα.

Το πρόγραμμα προβλέπει επίσκεψη στο φυτώριο βοτάνων και αρωματικών φυτών «βιοάρωμα», στον αρχαιολογικό χώρο της Λατούς, στο γυναικείο συνεταιρισμό Κριτσάς, και στάση για γεύμα στον Κρούστα.

Παρακαλούνται τα ταξιδιωτικά γραφεία τα οποία πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις (ειδικό σήμα ΕΟΤ, άδεια λειτουργίας) και ενδιαφέρονται να αναλάβουν την υλοποίηση της εκδρομής να αποστείλουν κλειστές προσφορές στο σχολείο μέχρι 20/05/2013 ημέρα Δευτέρα το αργότερο στις 12.00 μμ.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την ίδια μέρα μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας. Προσφορές που θα καθυστερήσουν λόγω ταχυδρομείου δε θα γίνουν αποδεκτές. Η αποσφράγιση θα γίνει παρουσία Επιτροπής όπως προβλέπεται από το νόμο.

 


FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed