ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ERASMUS

ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

 

Δελτίο τύπου ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας Erasmus plus 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΣΠΑ

«Πρόγραμμα Μέτρων Εξατομικευμένης Υποστήριξης Μαθητών με Αναπηρίες ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες - ΑΠ1» (MIS 520704), «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες - ΑΠ6» (MIS 5000044), «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού - ΑΠ3» (MIS 453706)

του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», του ΕΣΠΑ 2007-2013 και του ΕΠΑΝΑΔ του ΕΣΠΑ 2014-2020

Οι Πράξεις αφορούν στον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση της εκπαίδευσης των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, την αναδιάρθρωση του ρόλου των ειδικών σχολείων και των τμημάτων ένταξης με τη χρήση υπάρχοντος προσβάσιμου εκπαιδευτικού υλικού σε ψηφιακή μορφή, ώστε η εκπαίδευση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των μαθητών χωρίς διακρίσεις.

Έχοντας υπόψη τα νέα πρότυπα που επιτάσσει η Διεθνής Σύμβαση για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες, η Πράξη εστιάζεται σε κρίσιμους παράγοντες ? προϋποθέσεις ποιότητας και αποτελεσματικότητας στην εκπαίδευση και έχε ως βασικό στόχο να αναδιαρθρώσει την παρεχόμενη Ειδική Εκπαίδευση στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) και στα Τμήματα Ένταξης.

Επιπλέον, στοχεύει στην εφαρμογή νέων διδακτικών προσεγγίσεων για την εξατομικευμένη υποστήριξη μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού.

Στο πλαίσιο της Πράξης απασχολούνται Εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, ώστε να εφαρμόσουν καινοτόμα προγράμματα διδασκαλίας με τη χρήση εκπαιδευτικού υλικού που έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο άλλων δράσεων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και των εποπτευόμενων φορέων του. Επίσης, απασχολείται Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ).

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 3 και 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδρομή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Ιεράπετρας στο ΚΠΕ Ανωγείων. Την μετακίνηση των μαθητών ανέλαβε δωρεάν ο Δήμος Ιεράπετρας και τον ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε επίσης και τα πρακτορεία τα οποία εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την μεταφορά τους.

 

 

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΚΠΕ ΑΝΩΓΕΙΩΝ »

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΚΠΕ ΑΝΩΓΕΙΩΝ »

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ανακοινώνει ότι οι μαθητές του προτίθενται να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Ανωγείων.

Προβλέπεται αναχώρηση από το ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας την Τετάρτη 3-6-2015 στις  8.30 π.μ. και επιστροφή στην Ιεράπετρα στις 4-6-2015  στις 6.30 μ.μ.

Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων μαθητών 18.

Συνοδοί εκπαιδευτικοί και γονείς 15. Συνολικά 33 άτομα.

Το πρόγραμμα προβλέπει επίσκεψη στο ΚΠΕ Ανωγείων στα Ανώγεια και μετακινήσεις στην ευρύτερη περιοχή σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης.

Παρακαλούνται τα ταξιδιωτικά γραφεία τα οποία πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις (ειδικό σήμα ΕΟΤ, άδεια λειτουργίας) και ενδιαφέρονται να αναλάβουν την υλοποίηση της εκδρομής να αποστείλουν κλειστές προσφορές στο σχολείο μέχρι 22/05/2015 ημέρα Παρασκευή το αργότερο στις 10.00 πμ.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την ίδια μέρα μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας. Προσφορές που θα καθυστερήσουν λόγω ταχυδρομείου δε θα γίνουν αποδεκτές. Η αποσφράγιση θα γίνει παρουσία Επιτροπής όπως προβλέπεται από το νόμο.


         Ο Διευθυντής        

Εμμανουήλ  Χριστοδουλάκης


 

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 3

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ