Εκδηλώσεις

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΚΠΕ ΑΝΩΓΕΙΩΝ »

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ ΚΠΕ ΑΝΩΓΕΙΩΝ »

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ανακοινώνει ότι οι μαθητές του προτίθενται να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Ανωγείων.

Προβλέπεται αναχώρηση από το ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας την Τετάρτη 3-6-2015 στις  8.30 π.μ. και επιστροφή στην Ιεράπετρα στις 4-6-2015  στις 6.30 μ.μ.

Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων μαθητών 18.

Συνοδοί εκπαιδευτικοί και γονείς 15. Συνολικά 33 άτομα.

Το πρόγραμμα προβλέπει επίσκεψη στο ΚΠΕ Ανωγείων στα Ανώγεια και μετακινήσεις στην ευρύτερη περιοχή σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης.

Παρακαλούνται τα ταξιδιωτικά γραφεία τα οποία πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις (ειδικό σήμα ΕΟΤ, άδεια λειτουργίας) και ενδιαφέρονται να αναλάβουν την υλοποίηση της εκδρομής να αποστείλουν κλειστές προσφορές στο σχολείο μέχρι 22/05/2015 ημέρα Παρασκευή το αργότερο στις 10.00 πμ.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την ίδια μέρα μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας. Προσφορές που θα καθυστερήσουν λόγω ταχυδρομείου δε θα γίνουν αποδεκτές. Η αποσφράγιση θα γίνει παρουσία Επιτροπής όπως προβλέπεται από το νόμο.


         Ο Διευθυντής        

Εμμανουήλ  Χριστοδουλάκης


 

 

Επίσκεψη 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

 

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου το 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας επισκέφτηκε το σχολέιο μας. Οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες και ξεναγήθηκαν από τους καθηγητές του ΕΕΕΕΚ στα εργαστήρια Τουριστικών Επαγγελμάτων, Βιολογικής Καλλιέργειας και στην αίθουσα Γυμναστικής. Έτσι οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου  προσέγγισαν βιωματικά την καθημερινότητα του ΕΕΕΕΚ και συνομίλησαν με τους μαθητές μας.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ιεράπετρας ευχαριστεί το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» για την πρωτοβουλία του να εφοδιάσει το σχολείο μας με πετρέλαιο θέρμανσης. Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. σας ευχαριστεί πολύ για αυτήν την ευγενική χειρονομία σας.

 

Συνέντευξη διευθυντή ΕΕΕΕΚ για την έκθεση βιβλίου στην Ιεράπετρα

 

Βίντεο των μαθητών του ΕΕΕΕΚ από την έκθεση βιβλίου

Click to download in MP4 format (98.43MB)

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2
FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed